Hamarosan elindul a bajnokság... lassan lehet bizonyítani mindenhol, hogy jól költötték el a pénzt, akár légiósra, akár edzőre vagy utánpótlásra... Sok sikert mindenkinek az új bajnokságban, mind férfi, mind női vonalon.

 A bajnokság során ígérem sűrűbben jelentkezem majd írásokkal, minden kosárlabdához kapcsolódó témában, de természetesen szeretettel várom a Ti írásaitokat, vagy akár téma javaslataitokat is. Vitassuk meg a kosárlabdával kapcsolatos véleményeket, kritikákat, dícséreteket, stb....

 Hajrá Kosárlabda!

A bejegyzés trackback címe:

https://kosarlabda-szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr572282598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabcsi 2010.09.29. 01:14:05

Elkezdődött...
Hát elmentünk a női NB1/A második nyitónapra, TRAGÉDIA emberek!
Az hogy kevesen voltak még az csak csak elmegy itt Pesten ugye, ehhez már hozzaszoktunk, de a játék, az olyan serdülő/B streetball meccsre hasonlított.
Tisztelet a kivételeknek, fizetett "profi" játékosok ontották a
méretes homályokat, érthetetlenül kimaradt ziccereket, homálypasszokat.
Szóltam is a lányomnak csukja be a szemét, mert a hüjeség ugye az ragadós...
Visszatükrözve a női válogatottra, hát nem csoda hogy beégés volt a selejtező...

Világszám 2010.12.04. 13:53:08

Lesz önálló bejegyzés az idei leány u16-os válogatottról? Ők egyedül vannak Eb A csoportban. Kissé összetákoltnak tűnnek, de meglátjuk. 12 játékos 9 (esetleg 10) csapatból, miközben a 2 kiemelkedő gárdából (Miskolc, Vasas) összesen ketten vannak..., hát.... Van bajai, soproni (2 külön csapatból), BSE, KLKS, Debrecen, Győr és lehet, hogy Kecskemétből is lesz egy 96-os lány.

kosarlabdaszerintem · http://kosarlabda-szerintem.blog.hu 2011.06.13. 17:05:45

@Világszám: Kedves Világszám! ha kissé megkésve is, de reagálok. Hosszú szünet után úgy döntöttem, hogy mégis folytatom a blogot.
Tervezem, hogy lesz egy bejegyzés melyben az utánpótlás válogatottak helyzetét szeretném kicsit boncolgatni. Bár hozzáteszem, hogy nagyon mélyre nem fogok tudni leásni, elég kevés információm van róluk.
süti beállítások módosítása