Elrajtolt a női bajnokság. Megnéztem a szezon első mérkőzését, ami a kosárlabdában továbbra is uralkodó káoszhoz méltóan nem az első forduló, hanem a harmadik forduló mérkőzése volt...

A mérkőzés egyetlen szóval jellemezhető: botrányos. Katasztrólfa volt látni mind a Vasas, de még inkább az Euroligás sztár csapat, a Sopron játékát. Sebesség nélkül, botrányos színvonaltalan találkozót szenvedhetett végig a pasaréti közönség. De ne álltassuk magunkat, egész szezonben erre számíthatunk, na nem csak Pasaréten, hanem országszerte.

A hivatalos nyitó mérkőzésnek csak az összefoglalóit, és eredményét olvastam, ahol "földbe taposta" a Sopron a szebb napokat megélt BSE csapatát. A színvonal láthatóan zuhan évről évre. Mégis minden évben azzal áltatjuk magunkat, hogy EB-re akarunk kijutni, UP válogatottainkat "A" divizióba vízionáljuk, sőőőt még az Olimpiára is ki akarunk jutni.

Ezek mind szép elképzelések, ha vizíóként kezeljük... és nem célként. Nagy a különbség.... Kezeljük végre helyén az itthoni kosárlabdát..., szarok vagyunk, még akkor is ha néha kikerül egy-egy tehetség.

Sokak érdeke ennek az állapotnak a mesterséges fenntartása..., sokan jól megélnek ebből... Ha bármiféle újítási, jobbítási kezdeményezés előkerül, akkor az "öreg rókák" megtorpedózzák, mert zavarja a köreiket.

Ne lepődjünk meg ha tovább zuhan a mérkőzések nézettsége, és inkább más elfoglaltságot találnak az emberek maguknak, ezeket a meccseket még a legnagyobb kosár rajongók is csak fájdalmak árán tudják végignézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kosarlabda-szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr193271800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása