Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani Konta Gyula Úrnak, amiért elküldte a torna programját, sajnos saját hibámból kissé megkésve olvastam üzetét.

A leány válogatottnak ezúton szeretnék gratulálni teljesítményéhez, és az eredményhez is, remélve, hogy a lendület nem törik meg és kitart majd az Európa Bajnokságig.

A rendezvényen öröm volt látni Pasaréten, hogy még ilyen szegényes kommunikáció mellett is mind három napon szép számú közönség látogatott el a mérkőzésekre. Ugyanakkor szomorú volt látni, hogy a rendezvénynek nem csak a kommunikációja volt szegényes....

Míg egy szlovák válogatott egyen utcai melegítőben jelent meg (legalábbis nekem úgy tűnt), de a cseh és lengyel csapat is CSAPATként, VÁLOGATOTTként nézett ki, addig a magyar válogatott úgy nézett ki, mint az utcáról hirtelen öszeszedett társaság. Természetesen a kritika nem a lányoknak, mégcsak nem is az edzőknek szól!!!! Amikor a játékra került a sor, természetesen látszott, hogy ezek a lányok rengeteg munkát fektettek a sportágba edzőikkel együtt. De eléggé elszomorító, hogy a MAGYAR VÁLOGATOTTnak 12 db egyen melegítőre sem telik, félreértés ne legyen, nem az utcai egyen cuccról beszélek, de legalább a meccs előtti melegítéshez. A szerencse annyi volt, hogy legalább a Vasas-Csata jóvoltából (Fritz Csaba csapatvezető segítségével) melegítő pólókat kaptak a játékosok.

A melegítőnek nem csak a megjelenés szempontjából lenne jelentőssége, de egészség védelmi szempontjai is vannak, különösen a hideg téli napokon. Azt gondolom, hogy nem csak kommunikáció terén, minden egyéb téren is sokkal több odafigyelést megérdemelnének a nemzeti színekért küzdők minden korosztályban!!!

És hogy végül pozitívan zárjam a bejegyzést, ajánlom mindenki figyelméba a http://leanyu16.blogspot.com/ oldalt, ahol a leány U16-os válogatottal kapcsolatos hírek követhetők nyomon. Amihez gratuláció és köszönet jár a készítőknek, legyenek azok az edzők, csapatvezető, vagy szülők....

Hamarosan új bejegyzéssel jelentkezem más témában...

BOLDOG, KOSÁRLABDA ESEMÉNYEKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://kosarlabda-szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr461640319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kosarlabdaszerintem · http://kosarlabda-szerintem.blog.hu 2010.01.02. 20:16:33

Javítok!!! BOCSÁNAT!!! Most láttam (ha jól láttam) Konta edző készítette az oldalt, amiért kösznet és elismerés, hogy erre is jut ideje!!!
süti beállítások módosítása