Az elmúlt időszakban, de a múltban és várhatóan a jövőben is sok érdekes, említésre méltó esemény történhet a hazai kosárlabda életben. Ezzek publikációja, sok esetben elég szegényes, vagy egyáltalán nem is létezik.

Továbbá elég kevés helyen olvashatunk kritikákat egyes szövetségi, liga, vagy egyéb döntésekkel kapcsolatosan, pedig bizonyára sokunknak meg van a véleménye az eseményekről.

Többek között a fentiek miatt indítottam el a blogot, hogy itt megosszam veletek elsősorban - de nem kizárólag - a hazai kosárlabdában zajló eseményekről a véleményemet, amolyan vita indítónak szánva. Nem kívánok világot megváltani, csupán szeretném ha a jobbítás szándékával beszélgetnénk, kultúráltan vitatkoznánk egyes eseményekről, melyek szeretett sportágunkban történnek.

Szeretném hangsúlyozni, hogy az oldalon a személyes, szubjektív véleményem olvasható. Hozzászólásokat várok, remélem minél nagyobb számban tudunk majd egy-egy eseményt megvitatni, de csak és kizárólag kultúrált formában. Nem kívánok csillagozással, és egyéb értelmetlen doglokkal foglalkozni, a nem ide való hozzászólások előzetes értesíts nélkül törlésre kerülnek. Természetesen ez nem azt jelenti hogy a poszt tartalmával egyet nem értő hozzászólásokat törlöm, nem, de a káromkodás, egymás sértegetése nem megengedett.

A fenti bekezdést nem elriasztásnak szánom, csak szeretném elejét venni a más oldalak hozzászólásaiban tapasztalt negatív példáknak.

Remélem az blog elnyeri majd tetszéseteket, és sok érdekes témát tudok majd elétek tárni, és tudunk majd közösen megvitatni.

Ha tudsz olyan témát amiről szívesen olvasnál, vagy megosztanád véleményedet az olvasókkal, akkor azt elküldheted a kosarlabdaszerintem@gmail.com e-mail címre.

Jó szórakozást, hajrá KOSÁRLABDA

I love this game!!

szerk.

A bejegyzés trackback címe:

https://kosarlabda-szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr631560622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pacalelvtars 2009.12.14. 18:19:00

Szükség van az ilyen informális fórumokra, mert valóban nagyon sok minden megmagyarázhatatlan a sportágon belül és elég sok mindent meg is kellene változtatni!

Sok sikert a Blogodhoz! Részemről igyekezni fogok hozzájárulni tevékenységedhez!

üdv,
Pacal Elvtárs

kosarlabdaszerintem · http://kosarlabda-szerintem.blog.hu 2009.12.14. 18:26:15

Kedves Pacal Elvtárs :)

köszönöm a hozzászólást, igyekszem sűrűn új témákkal jelentkezni, ahogy időm engedi. Természetesen téma javaslatokat is szívesen várok :)
A komment késői megjelenéséért pedig bocsánat, de még tanulom ezt a blog motort, de terveim között szerepel többek között egy kosárlabdás kinézet kialakítása is, minden csak idő kérdése :)
süti beállítások módosítása