A bb1.hu tudosítása alapján kisebb kavarodással kezdődött a küldött gyűlés, ahol a jelenlegi hat tagú elnökség visszahívását is felvették a napirendre, igen ám... de Bokor Ákos hirtelen úgy döntött, hogy a "jövő érdekében" lemond. Ekkor nem tudta senki, hogy most mi is történt, illetve mi fog történni...

Lényeg a lényeg, végül visszahívták a maradék 5 tagot is, így teljes tisztújítás kezdődött... Aminek örülhetünk, legalább egy kicsit kisebb lesz a kavarodás és káosz, bár nem lennék meglepődva páran néhány napulva ismét jogi lépéseket fontolgatnának a történtek miatt, de persze ne legyen igazam.

Hamar felszált a füst, a jelenlévő küldöttek nagy arányban megszavazták Szalay Ferenc urat az MKOSz elnökének. Szalay Úr amúgy Szolnok polgármestere, Fideszes országgyűlési képviselő.A szalayferenc.hu oldalon a következőt olvashatjuk:

- Szalay Ferenc, 55 éves
- Testnevelő, kosárlabda szakedző, tanulmányait az Testnevelési Egyetemen végezte.
- Nős, felesége Judit
- Két gyermekük van: Ferenc és Virág
- Szolnok polgármestere
- A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke
- A Fidesz szolnoki elnöke, országgyűlési képviselő

Továbbá azt is olvashatjuk, hogy a Sport és Turisztiaki Bizottság alelnöke is lesz. Lehet, hogy a jövőben kiemelt fontosságú sportág lesz a kosárlabda??? 

A fentieken túl, az általa elmondottakat csak támogatni tudom, bár az általa ideálisnak feltűntetett elnökségi névsorban (Gyimesi Endre, Puskás András, Farkas Balázs, Janovics László, Kiss Norbert, Filipowicz Krizysztof, Ruttner György, Fűzy András, Halm Rolland és Bodrogváry Iván) találok olyan neveket, akiket én nem támogatnék. A végleges elnökségi névsor (Bodrogváry Iván, Gyimesi Endre, Farkas Balázs, Halm Rolland, Janovics László, Kiss Norbert, Puskás András, Rózsás Gábor, Bokor Ákos, Fűzy András) nem sokban különbözik, de számomra akkor már az első változat szimpatikusabb volt. Azt gondolom, hogy csak jót tett volna a sportágnak, ha Rózsás Gábor Úr befolyása csökken kicsit, viszont dr. Ruttner György kifejezetten hiányzik a névsorból, személyében egy korrekt, talpig úriember és a szakmályában is profi embert ismerhettünk meg, csak remélni tudom, hogy a választástól függetlenül is a kosárlabda mellett marad és továbbra is részt vesz a sportág életében.

Remélem Szalay Úr mondandójából sok minden megvalósul úgy mint, az utánpótlás fontosságának emelése, az anyagi ügyek központosítása, marketing és kommunikáció javítása stb stb...

Sok sikert kívánok az új elnöknek és csapatának, remélem hamarosan tényleges, érdemi változásokat is tapasztalhatunk majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://kosarlabda-szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr12021443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drtodi 2010.05.25. 23:20:52

Háááát? Tudom, hogy ízlések és pofonok, de Ruttner úr, mint talpig korrekt? Ezek szerint másképpen ismerjük.

kosarlabdaszerintem · http://kosarlabda-szerintem.blog.hu 2010.05.31. 10:20:20

én csak a saját, személyes tapasztalataim alapján írtam/írom amit, természetesen lehet hogy nem mindenkinek ugyanazok a tapasztalatai. :)
süti beállítások módosítása