Közeledik a bajnokságok - mind utánpótlás, mind felnőtt - legizgalmasabb szakasza, rájátszás, országos döntők... vagyis közeledik a nyár... a szezon vége, a válogatott programok kezdete...

Ennek ellenére továbbra sem található semmilyen információ a nemzeti csapatokról - sem felnőtt sem utánpótlás - a hazai szövetség honlapján.

Jó lenne, ha a nemzeti színek képviselete kicsit nagyobb jelentőséggel bírna az illetékesek számára. Valamint a válogatottak mellett dolgozók munkáját legalább jelképesen megtesztilhetnék ennyivel, jelezvén, hogy fontos, amit csinálnak.

A jelenlegi helyzet azt mutatja, hogy a szövetség illetékesei le se szarják őket, sokkal fontosabbak a bulvár jellegű hírek és a "selymes lábak" hírdetés a hunbasket.hu-n.

A bejegyzés trackback címe:

https://kosarlabda-szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr851883748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ThinkPink 2010.04.22. 10:58:34

Szia!
Jó ez a blog,élvezettel olvasgattam.Nagy igazság van azokban a dolgokban amit írtál.Én az utánpótlásban vagyok érdekelt(mint szülő)és nagyon nem tetszik amit látok. Elég rossz irányba halad szerintem a női kosárlabda. PL. a kiválsztás az utánpótlás válogatottba. Fel nem fogom, hogy miért az országos döntőn résztvevő gyerekek közül választják ki a játékosokat.Ahol van 30 lány egy korosztályba,abból könnyebb kiválasztani 12 jó képességűt,mint ott ahol összesen járna 14-en edzeni. Bizony a 9., vagy a 22. helyen végzett csapatoknál is vannak nagyon kiemelkedő játékosok.Ezek a lányok látótérbe sem kerülnek és 15-17 éves korukra motivációhiány miatt sokan lemorzsolódnak. Az én lányom egy született irányító.Eszméletlen jó labdaketzelése van és pillanatok alatt fel tudja mérni a passzolási lehetőséget. Utoljára Kenguru kupán tudott részt venni országos versenyen és ott díjazást is kapott.Mégis kikerül a rendszerből serdülő korára, mert a csapat 9 játékra fogható embert tud prezentálni (jelzem-NB.I csapat utánpótlásában-nagyvárosban),mert az utánpótlás felelős nem teszi a dolgát. És így is 9-12 helyet szerezték meg a OSB-ban.Ki fogja valaha is felfedezni benne a tehetséget? Pedig neki a kosárlabda az élete álma,imádja játszani és ebben képzeli el a jövőjét.Hogy álljak így a háta mögött 100%-al mint szülő,ha tudom hogy nem sok esélye van rá,hogy valaha előtérbe kerüljön? Én is azt mondom mint sok szülőtársam, hogy inkább tanuljon,abban nagyobb jövő van???
süti beállítások módosítása