A bb1.hu kosaras hírportál számolt be róla, hogy a Kecskemét férfi csapata 100.000 HUF büntetést kapott, mert a hóhelyzet miatt az eredetileg december 20-ára kiírt B csoports Debrecen elleni mérkőzésüket elhalasztották. A halasztás önmagában még nem lenne persze büntetendő... csakhogy... az ok, hát finoman szólva is kabaréba illő: a felek csak telefonon egyeztettek meg és hivatalosan azt nem adminisztrálták a szövetség felé...

Még egy kezdő ügyintéző is tudhat annyit, hogy a módosítást -akármi legyen az oka- papíron is jelezni kell a szövetség felé..., de kérem szépen itt nem kezdők vannak, hanem évek óta a kosárlabdában tevékenykedő szakemberek.

Másrészről biztos vagyok benne, hogy lett volna jobb helye is annak a 100ezer forintnak kecskeméten.

Reméljük a jövőben nem történik hasonló hiba és nem kell a csapatoknak feleslegesen pénzt kidobnia ilyen büntetésekre. Azért a szövetség is lehetett volna egy kicsit elnézőbb és mondjuk adhatott volna egy felfüggesztett büntetést, mint egy figyeleztetésként..., hiszen azt gondolom nyilvánvaló, hogy egy apró figyelmetlenségről lehetett csak szó, és túlzásnak tartom az első alkalommal történő ilyen mértékű büntetést.

Persze szabály az szabály... főleg ha büntetésről van szó...

A bejegyzés trackback címe:

https://kosarlabda-szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr541717145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása